بازدید رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از بازارچه تولیدات دانشجویی/ گزارش تصویری

۰۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۹۵۴۸ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه و محصولات عرضه شده در این بازارچه بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از بازارچه تولیدات دانشجویی/ گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ظهر امروز چهارشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۱، با حضور در بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه، ضمن بازدید از بازارچه و محصولات عرضه شده با دانشجویان فعال در این بازارچه گفت و گو کرد.
این بازارچه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی از 1 تا ۴ آبان ۱۴۰۱، ساعت ۹ تا ۱۵ هر روز در خانه فرهنگ پردیس مرکزی دانشگاه پذیرای علاقه مندان و بازدیدکنندگان بود.
دانشجویان تولیدات خود را در زمینه صنایع دستی (گلدوزی،محصولات رزینی، ملزومات حجاب،کیف، شمع‌سازی، چرم‌دوزی و..)، غذا و نوشیدنی (شیرینی، دمنوش، محصولات کشاورزی،غذاهای محلی، عرقیات گیاهی و...)، هنرهای تجسمی (طراحی، نقاشی، نگارگری، خوشنویسی،تذهیب و...)، کتاب و نرم‌افزار بازی در این بازارچه به متقاضیان عرضه کردند.

کلید واژه ها: بازارچه دانشگاه گزارش ماه فعال دانشجویان