بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح شد

۰۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۰ کد : ۱۹۵۰۷ خبر روز
بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی صبح امروز، یکشنبه، ۱ آبان ماه ۱۴۰۱در خانه فرهنگ دانشگاه افتتاح شد.
بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی، بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی صبح امروز یکشنبه ۱ آبان ماه ۱۴۰۱ با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مهری سادات موسوی، رئیس جهاد دانشگاهی دانشگاه، برخی از مدیران دانشگاه و شهرداری منطقه 22 تهران و جمعی از دانشجویان، در خانه فرهنگ پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی گشایش یافت.
صنایع دستی (گلدوزی،محصولات رزینی، ملزومات حجاب،کیف، شمع‌سازی، چرم‌دوزی و..)، غذا و نوشیدنی (شیرینی، دمنوش، محصولات کشاورزی،غذاهای محلی، عرقیات گیاهی و...)، هنرهای تجسمی (طراحی، نقاشی، نگارگری، خوشنویسی،تذهیب و...)، کتاب و نرم‌افزار بازی برخی از محصولاتی است که از 1 تا 4 آبان ماه در این بازارچه ارائه می شود.
دانشجویان، استادان و کارکنان می توانند هر روزه، ساعت ۹ تا ۱۵ برای خرید محصولات دانشجویی، از این بازارچه دیدن کنند.
همچنین بازدیدکنندگان می توانند در قرعه کشی روزانه این بازارچه شرکت و برنده بن های خرید شوند.

کلید واژه ها: دانشگاه بازارچه محصولات دکتر خرید ماه