اسامی نامزدهای ششمین دوره انتخابات شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۹۳۹۷ خبر روز
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، اسامی نامزدهای ششمین دوره انتخابات سراسری شوراهای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده ششمین دوره انتخابات شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه علامه طباطبائی در سال تحصیلی 1402–1401را در سامانه نگارستان اعلام کرد.
دانشجویان می توانند برای شرکت در رای گیری ششمین انتخابات سراسری انجمن های علمی دانشجویی از 21 تا 30 مهرماه 1401 به آدرس negarestan.atu.ac.ir مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02148393511 تماس برقرار کنند.

اسامی کاندیدای شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشکده الهیات و معارف اسلامی
اسامی کاندیدای شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشکده بیمه اکو
اسامی کاندیدای شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی
اسامی کاندیدای شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی  دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی