مهلت ثبت‌نام در سی امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰ کد : ۱۹۳۵۲ خبر روز
مهلت ثبت‌نام در سی امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تا ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ تمدید شد.
مهلت ثبت‌نام در سی امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد

به گزارش روابط عمومی به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، با توجه به درخواست دانشگاه‌ها برای تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان در جشنواره دانشجویان نمونه و با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده، مهلت ثبت‌نام در جشنواره دانشجوی نمونه که تا پیش از این از دوم تا 15 مهرماه بود تا ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۱ تمدید شد.
همه متقاضیان دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، غیر انتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین دانشگاه‌های، پیام نور و فرهنگیان می‌توانند ضمن مطالعه دقیق آیین‌نامه و شیوه‌نامه جشنواره با مراجعه به نشانی www.portal.saorg.ir و متقاضیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مراجعه به نشانی nemooneh.behdasht.gov.ir نسبت به ثبت‌نام در این جشنواره اقدام کنند.
بر اساس این گزارش داوری مرحله کشوری جشنواره دانشجوی نمونه از ۱۴ آبان ماه تا ۸ آذرماه انجام و آیین تقدیر از برگزیدگان جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۱ در آذرماه برگزار می شود.
گفتنی است؛ مهلت اعلام شده تمدید نمی شود و پس از بسته شدن سامانه ثبت نام، درخواست‌هایی که ثبت نهایی نشده باشند، ارزیابی نخواهند شد.

دانلود آیین نامه

دانلود شیوه نامه

کلید واژه ها: جشنواره جشنواره دانشجوی جشنواره دانشجوی نمونه ثبت نمونه دانشجوی نمونه دانشجویان دانشجوی تمدید