برگزاری جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت روز دانشجو

۱۳ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۹۳۰ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
اداره تربیت بدنی دانشگاه، به مناسبت شانزدهم آذر، «برنامه مسابقات ورزشی جشنواره روز دانشجو» را در دو بخش برای دانشجویان دختر و پسر برگزار می‌کند.
برگزاری جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو اداره تربیت بدنی دانشگاه جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان دختر و پسر برگزار می کند. این جشنواره در بخش آقایان در 11 رشته و در بخش خانم ها در 18 رشته ورزشی و از تاریخ 13 الی 24 آذرماه در محل سالن تربیت بدنی دانشگاه برگزار می گردد.

بر اساس اعلام مدیریت بدنی دانشگاه زمان و مکان ثبت‌نام این جشنواره، یک ساعت قبل از برگزاری هر مسابقه در سالن‌های ورزشی میزبان خواهد بود. شایان ذکر است دانشجویان در صورت اعلام آمادگی برای رشته‌های تیمی، لازم است فهرست اسامی اعضای هر تیم که توسط آموزش دانشکده مربوطه تایید و مهر شده است، به همراه داشته باشند.