اطلاعیه مرکز مشاوره عموم معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۲ کد : ۱۹۲۶۹ اطلاعیه ها
مرکز مشاوره عموم دانشگاه علامه طباطبائی در جهت رسالت اجتماعی خود اقدام به ارائه خدمات مشاوره و روان شناسی به جامعه دانشگاهی و عموم مردم کرده است.
اطلاعیه مرکز مشاوره عموم معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

مرکز مشاوره عموم معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در جهت رسالت اجتماعی خود اقدام به ارائه خدمات مشاوره و روان شناسی به جامعه دانشگاهی و عموم مردم کرده است.
این مرکز در حوزه های پیشگیرانه (پایش سلامت روان، پیشگیری از افت تحصیلی، آموزش مهارت های زندگی، عنی سازی روابط زوجین و آماده سازی تحصیلی-شغلی)، درمانی (فردی، شغلی، تحصیلی، خانواده و ازدواج، کودک و نوجوان و روان پزشکی)، رشدی (دوره های آموزشی، مشاوره فردی و گروهی و کارگاه) و روان سنجی، آماده ارائه خدمات به کارکنان دانشگاه و خانواده های آنها، خانواده دانشجویان، دانش آموختگان، دانشجویان سایر دانشگاه ها و عموم مردم است.
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت، از ساعت 10 تا 12 با مرکز مشاوره عموم به شماره 44768879-021 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: روان مشاوره مرکز مشاوره مرکز دانشگاه عموم تحصیلی