اطلاعیه معاونت آموزشی درباره برگزاری آزمون جامع نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۹۲۵۷ اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با انتشار اطلاعیه ای، مواد ارزیابی جامع نیمسال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون جامع را اعلام کرد.
اطلاعیه معاونت آموزشی درباره برگزاری آزمون جامع نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با انتشار اطلاعیه ای، مواد ارزیابی جامع نیمسال نخست سال تحصیلی 1402-1401 دانشجویان مقطع دکتر واجد شرایط شرکت در ازمون جامع را اعلام کرد.

در این اطلاعیه ضمن اعلام مواد ارزیابی جامع نیمسال نخست سال‌ تحصیلی 1402-1401، آمده است، این آزمون در تاریخ‌های 1401/09/30، 1401/10/01 و 1401/10/03 برگزار می شود. بنابراین دانشجویانی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که همه درس های مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده و میانگین کل نمرات آنها 16و بالاتر باشد.

همچنین ارائه نمره زبان قابل قبول برای شرکت در ارزیابی جامع الزامی است، در غیر این‌صورت شرکت در آزمون امکان پذیر نبوده و به عنوان یک نوبت در نظر گرفته می شود.

دانلود مواد آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی

کلید واژه ها: آزمون جامع شرکت مواد ارزیابی