گزارش تصویری/ بازگشت کاروان دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از پیاده روی اربعین حسینی

۲۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۱:۴۹ کد : ۱۹۱۸۱ خبر روز
کاروان ۲۰۰ نفره دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با استقبال رئیس دانشگاه، نماینده نهاد مقام معظم رهبری، معاونان، جمعی از کارکنان دانشگاه و خانواده ها از پیاده روی اربعین حسینی بازگشتند.

به گزارش روابط عمومی، کاروان 200 نفره دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی که به پیاده روی اربعین اعزام شده بودند با استقبال دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین صادق اکبری اقدم، نماینده نهاد مقام معظم رهبری، دکتر رضا صابری، معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، دکتر علی آدمی، معاون آموزشی، جمعی از کارکنان دانشگاه و خانواده های دانشجویان، وارد دانشگاه شدند.
پیاده روی اربعین بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است که با حمایت دانشگاه، هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان در آن شرکت می‌کنند. امسال با وجود حجم بالای زائران در اربعین و مشکلات تردد اما دانشجویان حاضر در این پیاده روی که 80 درصد آنها زیارت اولی بودند، از فضای معنوی ایجاد شده و ارائه خدمات ابراز رضایت کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشجویان دکتر پیاده معاون اربعین