شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان نو ورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۱۹۰۵۵ اطلاعیه ها
شیوه ثبت نام پذیرفته شدگان نو ورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵ % به بالا در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، همه مقاطع و دوره ها(روزانه، شبانه و پردیس) در دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد.
شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان نو ورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا

امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی، شیوه ثبت نام پذیرفته شدگان نوورود شاهد و ایثارگر با سهمیه 25 % به بالا در سال تحصیلی 1402-1401، همه مقاطع و دوره ها(روزانه، شبانه و پردیس) را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است ثبت نام به صورت حضوری و از 2 تا 18 مهرماه 1401 انجام می شود. لازم است همه دانشجویان روزانه، نوبت دوم(شبانه) و پردیس جهت بهره مندی از تسهیلات آموزشی و رفاهی امور شاهد و ایثارگر، با تکمیل مدارک لازم در زمان اعلام شده، اقدام به تشکیل پرونده ایثارگری کنند. در غیر این صورت، عواقب ناشی از عدم تشکیل پرونده به عهده دانشجو می باشد.
آدرس: انتهای غربی اتوبان همت، دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبائی، سازمان مرکزی، طبقه اول، مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه

دانلود شیوه نامه ثبت نام و تشکیل پرونده

کلید واژه ها: ایثارگر شاهد ایثارگر دانشگاه شاهد امور پرونده