جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد(سهمیه استعدادهای درخشان)، سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۹۰۳۹ اطلاعیه ها
دفتر استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی اطلاعیه فرآیند ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را منتشر کرد.

دفتر استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن عرض تبریک به همه پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ (سهمیه استعدادهای درخشان)، اطلاعیه فرایند ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی را منتشر کرد.
در این اطلاعیه آمده است، ثبت نام از پذیرفته شدگان به صورت مشروط و با اخذ تعهد کتبی انجام می شود. فرآیند ثبت نام فقط پس از تأیید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور و هیئت مرکزی گزینش دانشجو، از حالت مشروط به قطعی تبدیل خواهد شد.
پذیرفته شدگان قبل از شروع ثبت نام، اطلاعیه ثبت نام را به دقت مطالعه و پس از آماده سازی مدارک مورد نیاز و انجام واریزی های مربوطه، وارد سامانه شده و ثبت نام خود را شروع کنند.

دانلود اطلاعیه فرآیند ثبت‌نام

کلید واژه ها: ثبت اطلاعیه پذیرفته پذیرفته شدگان شدگان فرآیند درخشان