نشست پیوست فناوری، چهارشنبه سوم آذرماه برگزار شد

۰۷ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۹۰۲ خبر روز آموزش و پژوهش
در راستای سلسله نشست های کمک به حل مشکلات کشور، نشستی با موضوع پیوست فناوری در تاریخ چهارشنبه سوم آذرماه سال جاری توسط دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری انجمن مدیریت فناوری ایران در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید.
نشست پیوست فناوری، چهارشنبه سوم آذرماه برگزار شد

به گزارش روش عمومی دانشگاه، در ابتدای این نشست، دکتر محمد نقی زاده عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی به ارائه نتایج پژوهش صورت گرفته پیرامون  ابعاد مختلف پیوست فناوری پرداخت. سپس دکتر منوچهر منطقی رئیس انجمن مدیریت فناوری ایران و رئیس مرکز ملی فضایی به تشریح فرآیند و مفاد مصوبه پیوست فناوری در ستاد اقتصاد مقاومتی و هیات دولت پرداخت.

در ادامه نشست، پانل تخصصی با حضور سخنرانان مذکور و آقایان دکتر محمدرضا مقدم معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، دکتر نصراله جهانگرد معاون فناوری اطلاعات وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات، دکتر مهدی الیاسی معاون سیاستگذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر سعید پاک سرشت معاون پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز برگزار گردید. در این پانل تلاش شد در مورد 5 سوال اساسی زیر بحث و بررسی لازم صورت پذیرد.

1.  اصل پیوست فناوری به عنوان یک ابزار سیاستی با هدف انتقال فناوری در قراردادهای خارجی به چه میزان از لحاظ علمی و عملیاتی قابل قبول است؟

2.  در متن این پیوست چه نقاط قوت و ضعفی وجود دارد؟ و چه راهکارهایی برای اصلاح آن پیشنهاد می شود؟

3.  این پیوست برای اجرایی  شدن در دستگاه های اجرایی با چالش هایی روبرو است؟ راهکارهای رفع این چالش ها چیست؟

4.  متولیان اصلی راهبری و نظارت بر حسن اجرای پیوست فناوری چه دستگاه (هایی) هستند؟ و بایستی چه اقداماتی انجام دهند؟

5.  نقش دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در پیاده سازی پیوست فناوری و تحقق اهداف آن چیست؟  و بایستی چه اقداماتی انجام دهند؟

علاقمندان می توانند فایل ارائه سخنرانی های ارائه شده را از لینک های زیر دانلود نمایند:

سخنرانی1

سخنرانی2