اطلاعیه شماره یک اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۰ کد : ۱۹۰۰۸ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص بازگشایی و نحوه ثبت نام خوابگاه ‍‌ها در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲ـ۱۴۰۱ اطلاعیه ای صادر کرد.

اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت‌نام خوابگاه برای دانشجویان واجد شرایط در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است دانشجویان می توانند جهت ثبت‌نام خوابگاه و انتخاب اتاق از ساعت 13 بعد از ظهر روز سه شنبه 15 شهریورماه 1401 به سامانه خوابگاهی گلستان مراجعه کنند.
بر اساس این اطلاعیه اولویت دریافت خوابگاه با دانشجویان روزانه است. بنابراین دانشجویان دوره شبانه سنوات مجاز می‌توانند تقاضای اسکان خود را در سامانه گلستان ثبت کنند تا در صورت فراهم شدن شرایط، نسبت به اخذ خوابگاه اقدام لازم را انجام دهند.
بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی روز جمعه، 18 شهریور ماه 1401 ساعت 9 صبح است.

دانلود اطلاعیه شماره 1

کلید واژه ها: خوابگاه دانشجویان ثبت اطلاعیه شرایط ساعت