تمدید مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون دکتری ۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبائی

۰۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۳ کد : ۱۸۹۸۶ اطلاعیه ها
مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مقطع دکتری دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه) و پردیس دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی تا ۱۱ شهریورماه تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون دکتری ۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبائی

مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مقطع دکتری دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه) و پردیس دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی تا 11 شهریورماه 1401 تمدید شد.
بر اساس اطلاعیه مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی، ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تا تاریخ 11 شهریورماه 1401 تمدید شد. همه پذیرفته شدگان موظف هستند با ورود به سامانه آموزشی گلستان به نشانی ems.atu.ac.ir نسبت به ثبت نام تا تاریخ تعیین شده اقدام کنند.

اطلاعیه ثبت‌نام
فرم معدل