برنامه زمان بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۸۹۷۱ اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی برنامه زمان بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ همه مقاطع تحصیلی را اعلام کرد.

معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی برنامه زمان بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 همه مقاطع تحصیلی را اعلام کرد.
بر اساس این برنامه زمان بندی، انتخاب واحد و حذف و اضافه مقطع کارشناسی از ساعت 8 تا 19 و مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از ساعت 10 تا 19 است. دانشجویان همه مقاطع تحصیلی موظف هستند در زمان های تعیین شده نسبت به انجام انتخاب واحد خود اقدام کنند. عواقب ناشی از عدم انتخاب واحد به موقع بر عهده دانشجویان است.
دانشجویان شهریه پرداز که دارای بدهی مالی هستند، باید قبل از شروع زمان انتخاب واحد نسبت به تعیین تکلیف شهریه خود با امور مالی دانشکده اقدام کنند، در غیر این صورت ثبت نام و انتخاب واحد برای این دسته از دانشجویان میسر نخواهد بود.
ثبت نام دانشجویان میهمان ترم کامل بدون دریافت مجوز از کمیسیون موارد خاص امکان پذیر نیست.
گفتنی است کلاس ها در همه مقاطع تحصیلی از روز شنبه 19 شهریورماه 1401 آغاز و به صورت حضوری برگزارمی شود.

دانلود برنامه زمان بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه

کلید واژه ها: واحد انتخاب واحد زمان انتخاب واحد انتخاب زمان انتخاب زمان مقاطع مقاطع تحصیلی دانشجویان تحصیلی