در مراسم تقدیر دانشگاه علامه طباطبائی از شهردار منطقه۲۲ مطرح شد؛

گسترش همکاری مراکز علمی با مدیریت شهری برای خدمات‌رسانی به شهروندان

۰۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۰ کد : ۱۸۹۵۷ خبر روز
تعداد بازدید:۷۷۳
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: گسترش همکاری مراکز علمی با مدیریت شهری و بهره مندی از ایده ها و نظرهای جامعه نخبگانی برای خدمات رسانی به شهروندان بسیار تاثیرگذار است.
گسترش همکاری مراکز علمی با مدیریت شهری برای خدمات‌رسانی به شهروندان

به گزارش روابط عمومی، هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی طی مراسمی از وحیدرضا محمدی، شهردار منطقه 22 تهران به دلیل تلاش در ایجاد توسعه و مشارکت مراکز علمی با مدیریت شهری تقدیر کردند.
دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در این مراسم گفت: این دانشگاه بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور و غرب آسیا است که روزانه هزاران دانشجو و نخبه از نقاط مختلف تهران برای تحصیل و فعالیت علمی به این مرکز تردد دارند. با راه اندازی پردیس شماره دو در مقابل ورزشگاه آزادی و ایجاد خوابگاه، کمک شایانی به رفاه و آسایش نخبگان خواهد شد.
وی با قدردانی از توجه ویژه مدیریت شهری به مراکز علمی و تحقیقاتی در این دوره، افزود: گسترش همکاری مراکز علمی با مدیریت شهری و بهره مندی از ایده ها و نظرهای جامعه نخبگانی برای خدمات رسانی به شهروندان بسیار تاثیرگذار است.
دکتر معتمدی با بیان اینکه نبود فضای لازم مانعی برای تجمیع دانشگاه علامه طباطبائی است، افزود: پراگندگی دانشگاه و خوابگاه ها مشکلاتی را در رفت و آمد دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان ایجاد کرده است. امیدوارم با همکاری شهرداری منطقه بتوانیم فضای آرامی را برای دانشجویان و نخبگان علمی فراهم کنیم.
محمدی نیز در این مراسم از سرانه بالای مراکز علمی و تحقیقاتی در این منطقه از پایتخت خبر داد و گفت: نزدیک به 14 مرکز علمی و تحقیقاتی در منطقه 22 قرار دارد که باتوجه به تاکید شهردار تهران بر موضوع مشارکت با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، تلاش کردیم زمینه همکاری مدیریت شهری و مراکز علمی را فراهم کنیم. گسترش مشارکت مراکز علمی برای خدمات رسانی به شهروندان با مدیریت شهری گامی بلند برای سبک زندگی سالم در کلان شهری همچون تهران خواهد بود.
وی با بیان اینکه محیط های علمی و تحقیقاتی باید به شکل مناسبی فراهم شود تا مانعی برای فرار نخبگان از کشور باشد، تاکید کرد: نخبگان باید بتوانند فعالیت های علمی و تحقیقاتی خود را در کشور انجام دهند. چرا باید یک دانشجو زمان طولانی را در ترافیک بگذراند تا از محیط خوابگاه به مرکز دانشگاه برسد در حالی که می توان با ایجاد یک پردیس مناسب، محیط خوابگاه و دانشگاه در یک نقطه باشد و نخبگان زمان طولانی را در ترافیک از دست ندهند.
شهردار منطقه 22 با اعلام آمادگی مدیریت شهری برای فراهم کردن محیط مناسب تحقیقاتی برای نخبگان و همکاری با مراکز علمی، افزود: پردیس شماره دو دانشگاه علامه طباطبائی که در مقابل ورزشگاه آزادی قرار دارد، محیط مناسبی برای آموزش نسل آینده، استعدادیابی و توسعه مرکز علمی و تحقیقاتی خواهد بود. به همین دلیل مدیریت شهری منطقه نیز بسترهای ایجاد این محیط را فراهم کرده و تا کنون معابر و دسترسی ها به این پردیس ایجاد شده است.
در پایان مراسم از شهردار منطقه 22 به دلیل تلاش های بسیار برای فراهم آوردن محیط های آموزشی و تحقیقاتی در این منطقه تقدیر شد.

کلید واژه ها: علمی مراکز علمی مشارکت مراکز علمی علمی تحقیقاتی تحقیقاتی تحقیقاتی منطقه دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی شهری


نظر شما :