فراخوان طرح احسان و نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۵ کد : ۱۸۸۸۱ اطلاعیه ها
مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد در نظر دارد با حفظ کرامت انسانی نسبت به شناسایی، معرفی و حمایت از دانشجویان مستعد کم برخوردار و دارای عدم تمکن مالی اقدام کند؛ از این رو، از کمک‌های نقدی و غیرنقدی دانشگاهیان استقبال می‌کند.
فراخوان طرح احسان و نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی

با توجه به بازگشایی و حضور دانشجویان در دانشگاه، مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی درنظر دارد با حفظ کرامت انسانی نسبت به شناسایی، معرفی و حمایت از دانشجویان مستعد کم بضاعت و دارای عدم تمکن مالی اقدام کند.
بدینوسیله از خیرین و نیکوکاران محترم (اساتید، کارکنان و دانشجویان) تقاضا می‌شود حمایت‌های خود را در قالب‌های زیر به این مرکز اعلام کنند:
- واریز کمک‌های نقدی موردی به شماره کارت 4973-5014-9979-6037
- کمک از طریق کسر ازحقوق ماهانه(حداقل 200.000ریال)
- جمع آوری نذورات و هدایا
- کمک های غیر نقدی شامل البسه، کیف،کفش، لوازم آموزشی و نظایر آن
- کمک هزینه درمان بیماری‌های خاص از طریق ارتباط مستقیم با افراد و مرکز مشاوره و درمان
- برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و اشتغال‌زایی

بیاییم با ترویج فرهنگ و سنت پسندیده انفاق و نیکوکاری، در این طرح همیار مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی باشیم.

«همانا زمین را صالحان به ارث می‌برند».

مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی

کلید واژه ها: مرکز مرکز نیکوکاری مرکز نیکوکاری دانشگاه مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه دانشگاه نیکوکاری دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی نیکوکاری نیکوکاری دانشگاه علامه