گزارش تصویری بازدید رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از نحوه برگزاری نخستین دوره آموزشی فرهنگی دانشجویان بین الملل

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۵۹ کد : ۱۸۸۲۲ خبر روز

دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از چگونگی برگزاری نخستین دوره تخصصی آموزشی فرهنگی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور که به میزبانی این دانشگاه در حال برگزاری است، بازدید کرد.
این دوره با عنوان «اردوی فرهنگی اندیشه مطهر» ویژه دانشجویان بین‌الملل مسلمان با همکاری اداره کل دانشجویان بین‌الملل سازمان امور دانشجویان و دانشگاه علامه طباطبائی از 22 مردادماه آغاز و تا 30 مردادماه 1401 ادامه دارد. 400 دانشجوی غیرایرانی 70 دانشگاه کشور از 20ملیت در این دوره شرکت کرده اند.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشجویان دانشجویان الملل دوره الملل علامه طباطبائی