در مراسمی با حضور رئیس جمهور؛

عضو هیئت علمی و دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه علامه طباطبائی معرفی و تجلیل شدند

بیست و نهمین دوره آیین معرفی و تجلیل از اعضای هیئت علمی و دانشجویان نمونه کشوری در مراسمی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور صبح یکشنبه، ۱۳ تیرماه ۱۴۰۱ در محل سالن همایش‌های دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۸ کد : ۱۸۶۱۳ خبر روز
عضو هیئت علمی و دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه علامه طباطبائی معرفی و تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، رئیس جمهور با حضور در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و صنعت ایران از استادان و دانشجویان نمونه کشور تجلیل کرد. در این مراسم که با حضور وزیران علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از دانشگاهیان، استادان و دانشجویان برگزار شد، از 36 عضو هیئت علمی و 18 دانشجوی نمونه کشوری در رشته‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل شد.

بر اساس این گزارش، در این آیین از «دکتر محمدباقر خرمشاد»، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان عضو هیئت علمی نمونه کشوری سال 1400 و «مریم رجبیان دزیره»، دانشجوی دکتری تخصصی ناپیوسته رشته تکنولوژی آموزشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال 1400 تجلیل شد.