جلسه شورای راهبردی دانشگاه با هدف بررسی فرآیند بودجه بندی و مالی برنامه‌های راهبردی دانشکده ها برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۱ کد : ۱۸۳۹۶ خبر روز
در ادامه برگزاری جلسه های شورای راهبردی دانشگاه و با توجه به اعلام برنامه های پیشنهادهای هر یک از دانشکده ها، نشستی با هدف بررسی فرآیند بودجه بندی و مالی برنامه‌های راهبردی دانشکده ها در سال ۱۴۰۱ ۲۲ خردادماه جاری در محل سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه چگونگی کاربردی شدن بودجه بندی و ملاحظات مالی برنامه‌های راهبردی هر یک از دانشکده ها مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین هر یک از اعضا پیشنهادهای خود را در خصوص موضوع جلسه مطرح کردند و مقرر شد در جلسه آینده شورای دانشگاه دستاوردهای این جلسه به اطلاع اعضای این  شورا برسد.

کلید واژه ها: بودجه بندی شورای راهبردی برنامه‌های راهبردی