کارگاه آموزشی و پژوهشی" یک فیلم، یک تجربه حقوقی" برگزار می شود

۰۲ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۸۳۴ خبر روز آموزش و پژوهش
کارگاه آموزشی و پژوهشی "یک فیلم، یک تجربه حقوقی" همراه با اکران فیلم "آینه های رو به رو" 6 آذر در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود.
کارگاه آموزشی و پژوهشی" یک فیلم، یک تجربه حقوقی" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست  در ادامه سلسله نشست های جامعه شناسی حقوق که با اکران و نقد و بررسی فیلم های سینمایی با عنوان "یک فیلم، یک تجربه حقوقی" برگزار می گردد، با اکران و بررسی حقوقی و جامعه شناسی فیلم "آینه های روبرو" و با حضور استادان و دانشجویان علم حقوق برگزار خواهد شد. در این کارگاه آموزشی که با دعوت از عوامل این فیلم سینمایی برگزار می گردد، دکتر تهمورث بشیریه و دکتر وحید آگاه از اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی به نقد و بررسی و ارائه نظرات خود در این باره خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است این کارگاه آموزشی دومین نشست ازسلسله این نشست های علمی است که  6 آذر از ساعت 13 در محل تالار اجتماعت دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد.