بازدید سرزده رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از روند مصاحبه دکتری

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۸۳۳۶ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به همراه معاون آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه به صورت سرزده از روند برگزاری مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه در دانشگاه بازدید کردند.
بازدید سرزده رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از روند مصاحبه دکتری

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به همراه دکتر علی آدمی، معاون آموزشی دانشگاه و دکتر سعید غیاثی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه به صورت سرزده از روند برگزاری مصاحبه دکتری که در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه در حال برگزاری است، بازدید و از نزدیک در جریان نحوه برگزاری آزمون قرار گرفتند.

مصاحبه‌های مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه علامه طباطبائی در 57 رشته محل شامل 57 رشته محل روزانه، 37 رشته محل شبانه و 30 رشته محل پردیس از امروز، 17 خردادماه آغاز و تا 25 خردادماه 1401 در این دانشگاه ادامه دارد.