با حکم رئیس جمهور، دکتر عصمت مومنی به عضویت هیات امنای کتابخانه های عمومی کشور منصوب شد

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۸ کد : ۱۸۲۷۸ خبر روز
آیت الله رئیسی، رئیس جمهور با صدور حکمی دکتر عصمت مومنی عضو هیات علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی را به سمت عضویت در هیات امنای کتابخانه های عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در اجرای قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور و بنا به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خانم‌ها دکتر عصمت مومنی و دکتر فاطمه عزیزآبادی فراهانی و آقایان مهدی رمضانی، دکتر محسن پرویز و دکتر یاسر احمدوند را به عنوان «عضو هیات امنای کتابخانه‌های عمومی کشور» منصوب کرد.
رئیس جمهور در حکم انتصاب اعضای هیات امنای کتابخانه‌های عمومی کشور آورده است: انتظار دارد با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های راهبردی مناسب و تشریک مساعی سایر اعضای محترم در تجهیز، توسعه و پیشبرد امور کتابخانه‌های عمومی در سراسر کشور مجدانه کوشا باشید.
گفتنی است دکتر مومنی عضو هیات علمی گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی است.