پیام تسلیت رئیس دانشگاه علامه طباطبائی برای درگذشت استاد پیشکسوت دانشکده علوم اجتماعی

۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۰:۳۶ کد : ۱۸۱۵۵ خبر روز
در پی درگذشت دکتر سید احمد حسینی حاجی بکنده، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی این ضایعه جانگداز را تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

با کمال تأسف باخبر شدیم دکتر سید احمد حسینی حاجی بکنده، استاد پیشکسوت مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی جان به جان آفرین تسلیم کرده است. این مرحوم که نقش موثری در ایجاد و توسعه رشته مددکاری داشته است به گواه همه همکاران، استادی توانمند، انسانی شریف و مددکار خبره‌ و برجسته‌ای بود که به آموزش و تربیت دانش آموختگان همت گمارد که هر یک از آنان به عنوان متخصصان این حوزه همواره از او به نیکی یاد خواهند کرد.
درگذشت این استاد پیش کسوت مددکاری اجتماعی را به خانواده محترم، دوستان، دانشجویان و همکاران ارجمند و جامعه علمی و حرفه‌ای مددکاری اجتماعی ایران و خانواده دانشگاهیان علامه طباطبائی تسلیت می‌گویم.
روحش قرین رحمت الهی و با اجداد طاهرینش محشور باد.

دکتر عبدالله معتمدی
    رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

کلید واژه ها: مددکاری مددکاری اجتماعی طباطبائی علامه طباطبائی علامه اجتماعی دانشگاه همکاران