در دیدار مشترک تاکید شد:

ضرورت همکاری های مرکز رشد و نوآوری دانشگاه با دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۷۸۴۸ خبر روز
در ادامه نشست های رئیس مرکز رشد و نوآوری با مسئولان دانشکده ها، نمایندگان دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی با حضور در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه ضمن بازدید از امکانات مستقر در این مرکز در خصوص راه های توسعه همکاری ها به منظور فعالیت های نوآورانه گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک دکتر محمد نقی زاده، رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه، دکتر موسی، عبداللهی معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی و دکتر زری سعیدی طلب سرپرست علمی مرکز تولید محتوا، و همچنین برخی از تیم های مستقر در مرکز رشد دانشگاه با هدف بررسی ابعاد مختلف توسعه زیست بوم کارآفرینی و نواوری در دانشکده ادبیات و زبان های خارجی و راهکارهای بهبود و ارتقای خدمات نوآوری در این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست بر اهمیت فعالیت مستمر و نوآورانه، همکاری و هم افزایی میان تیم ها، لزوم کار تیمی و استفاده از ظرفیت های دانشجویی درون دانشکده مانند انجمن های علمی تاکید شد.
 همچنین مقرر شد جلسات مشترک با حضور دانشجویان، اعضای هیات علمی و تیم های کارآفرین و موفق به صورت مستمر برگزار شود.

کلید واژه ها: مرکز تیم دکتر دانشکده علمی زبان