برنامه‌های هفتۀ سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۷۸۴۶ خبر روز
هفتۀ سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی با شعار «تحول و تعالی» از ۱۷ الی ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.
برنامه‌های هفتۀ سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی، براساس برنامه ریزی های انجام شده از سوی معاونت آموزشی در طی هفته سرآمدی آموزش بیش از 150 نشست، کارگاه آموزشی، دوره های دانش افزایی و نشست تخخصصی  در سطح دانشکده ها برگزار خواهد شد.

برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان و کارکنان، مسابقات دانشجویی و وبینارهای آموزشی، دوره های دانش افزایی اعضای هیئت علمی، نشست و هم اندیشی با معاونان آموزشی دانشکده ها، مدیران گروه های آموزشی و کارکنان ستادی معاونت آموزشی، تقدیر از استادان، کارکنان و دانشجویان برگزیده در حوزه آموزش و دیدار با دانشجویان ساکن در خوابگاه بخشی از برنامه های این هفته است.
گفتنی است جشن هفتۀ سرآمدی آموزش نیز با حضور روسا و کارکنان حوزۀ معاونت آموزشی، با تقدیر از مدیران و کارکنان برگزیده آموزش و استادان شایسته در حوزه آموزش مجازی، 21 اردیبهشت ماه 1401 در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود.

جدول زمان بندی برنامه های هفته سرآمدی آموزش 1401 در دانشگاه علامه طباطبائی