خوش آمدگویی مسئولان دانشگاه به دانشجویان ورودی های جدید مقطع کارشناسی

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۵ کد : ۱۷۷۹۲ خبر روز
آیین آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ با مسئولان دانشگاه برگزار شد.
خوش آمدگویی مسئولان دانشگاه به دانشجویان ورودی های جدید مقطع کارشناسی

به گزارش روابط عمومی، آیین آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی‌های 1399 و 1400 با روسا و مدیران گروه های آموزشی در سطح دانشکده ها برای نخستین بار پس از حضوری شدن کلاس ها برگزار شد. در این مراسم ها که به صورت مستقل در سطح دانشکده ها برگزار شد، علاوه بر روسای دانشکده ها و معاونان آنان، حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر علی آدمی، معاون آموزشی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، مدیران گروه ها و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ها حضور و سخنرانی داشتند.
در این آیین، مسئولان حوزه های مختلف دانشگاه به تبیین مسائل مختلف آموزشی، دانشجویی، خوابگاهی، تغذیه ای و رفت و آمد دانشجویان پرداختند و در پایان نیز دانشجویان پرسش های خود را درباره این مسائل مطرح کردند.