شور و نشاط دوباره در دانشگاه/ کلاس های آموزش حضوری دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از سرگرفته شد

۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۷۵۵۲ خبر روز
کلاس‌های آموزشی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی در نیم¬سال دوم تحصیلی، از امروز ۲۰ فروردین ماه سال جاری حضوری شد.

به گزارش روابط عمومی،‌ فعالیت های آموزشی مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، جلسه رؤسای دانشگاه‌های کشور و مصوبه هیئت رئیسه این دانشگاه در نیم‌سال دوم تحصیلی 1401- ۱۴۰۰، از امروز 20 فروردین ماه 1401 حضوری شد و دانشجویان بعد از 2سال دوری از فضای دانشگاه آموزش حضوری را از سر گرفتند.
بر اساس این گزارش کلاس های آموزشی مقطع کارشناسی این دانشگاه نیز از 27 فروردین ماه به طور کامل حضوری می شود.