اطلاعیه شماره ۳ سکونت در خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۳ کد : ۱۷۵۲۰ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ جدید خود درباره آموزش حضوری دانشجویان کارشناسی و شرایط و نحوه ثبت‌نام خوابگاه برای دانشجویان واجد شرایط در نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را اعلام کرد.
اطلاعیه شماره ۳ سکونت در خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی، بر اساس اعلام اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

احتراما با توجه به اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی مبنی بر حضوری شدن کلاس‌ها؛ دانشجویان کارشناسی ورودی سال‌های ۹۷ و ۹۸ می‌توانند از روز شنبه مورخه ۲۰ فروردین‌ماه وارد سامانه خوابگاهی معاونت دانشجویی شوند و نسبت انتخاب اتاق‌های خود اقدام کنند.

در ضمن خوابگاه‌ها از روز ۲۶ فروردین‌ماه آماده پذیرش برای دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال‌های ۹۷ و ۹۸ خواهد بود.

دانشجویان واجد شرایط می توانند از روز شنبه ۲۰ فروردین ماه از ساعت ۸ صبح وارد سامانه خوابگاهی گلستان شده و نسبت به انتخاب اتاق اقدام کنند.

همچنین بخوانید: اطلاعیه شماره ۲ ثبت‌نام خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی ۱۴۰۰-۱۴۰۱