دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دبیرخانه حکمت نظری کنگره بین المللی علامه طباطبائی انتخاب شد

۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۷۴۶۹ خبر روز
همزمان با چهلمین سالگرد ارتحال حضرت آیت‌الله سید محمدحسین طباطبائی(ره)، «کنگره بین المللی علامه طباطبائی» به همت مجمع عالی حکمت اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری جمعی از مراکز علمی، فرهنگی و اجرایی در آبان ۱۴۰۱ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، در مراسمی با حضور دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر پارسانیا، رئیس هیئت مدیره بنیاد عالی حکمت اسلامی، حجت الاسلام اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر دهقانی فیروزآبادی، معاون پژوهشی دانشگاه و جمعی از استادان دانشگاه علامه طباطبائی مسئولیت شعبه ای از دبیرخانه کنگره بین المللی علامه طباطبائی به  دانشگاه علامه طباطبائی تفویض و دکتر حسین کلباسی اشتری، عضو هیات علمی گروه آموزشی فلسفه به عنوان مسئول این دبیرخانه منصوب شد.

همزمان با چهلمین سالگرد ارتحال حضرت آیت‌الله سید محمدحسین طباطبائی(ره)، «کنگره بین المللی علامه طباطبائی» به همت مجمع عالی حکمت اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری جمعی از مراکز علمی، فرهنگی و اجرایی در آبان 1401 برگزار می شود.
بر اساس این گزارش، به منظور هماهنگی با دانشگاه ها و مراکز مرتبط با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برنامه ریزی و برگزاری پیش نشست ها ی علمی، اطلاع رسانی و دعوت از استادان و دانش پژوهان جهت تدوین مقالات، جمع آوری خاطره های شفاهی مرتبط با علامه، تشکیل کمیته علمی تخصصی حکمت نظری و سایر موارد مرتبط با اهداف و برنامه های کنگره، شعبه دبیرخانه کنگره در دانشگاه علامه طباطبائی فعال و دکتر حسین کلباسی اشتری، عضو هیات علمی روه آموزشی فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان مسئول دبیرخانه منصوب شد.
محورهای فراخوان مقالات این کنگره، «قرآن و حدیث»، «حکمت نظری»، «حکمت علمی»، «فقه و اصول»، «اخلاق و عرفان» و «کلام و ادیان» است و پژوهشگران می توانند مقاله های خود را تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه 1401 به آدرس دبیرخانه همایش www.allameh1400.com  ارسال کنند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه‌های اطلاع‌رسانیwww.allameh1400.com ، www.hekmateislami.com مراجعه و یا با شماره ۳۷۷۵۵۶۱۰ (۰۲۵) داخلی (۱۲۵ – ۱۰۵ – ۱۰۲) دبیرخانه کنگره تماس حاصل کنند.