پیام تبریک دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن نوروز

۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۷۴۶۸ خبر روز
دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن نوروز و سال ۱۴۰۱ را به خانواده دانشگاهیان علامه طباطبائی تبریک گفت.
پیام تبریک دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن نوروز

متن این پیام به این شرح است:
"به‌نام خداوند بخشنده مهربان"
پیامبر(ص): «اذا رأیتُم الرَّبیعَ فَاکثِروُا ذِکْرَ النُّشُورَ»
سـال جدیـد به قـدوم موسـم ربیع آراستـه گشتـه و درختـان به خلعـت نـوروزی قبـای سبـز در برگرفتـه و  کـلاه شکوفــه بر سر نهـاده‌اند.
فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه‌های پرفضیلت شعبان و رمضان را به دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای همه مردم سرزمینمان ایران اسلامی باشد. این دگرگـونی شگرف طبیعـت فرصتـی است برای اندیشیـدن انسـان به عظمت کبـریایی خالق هستی، نو شدن و تجدید حیات تا خویشتن خـویش را از نسیـان و غفلـت رهایـی بخشـیم.
امید سال نـو که مقـارن با ایـام شـادی مـاه شعبـان و جشن ولادت منجی عالم بشریت مهدی موعود(عج) اسـت، به همـت همدلی و تلاش اعـضای خـانواده پـرمهـر دانشگـاه علامه طباطبائی، رهـاوردی نیکـو از سرافـرازی و سربلنـدی را بـرای کشـور عزیـزمان به ارمغـان آورد.
از درگاه الهی صحـت، سلامـت، سعادت و موفقیت روزافزون یکایـک اعضـای خانـواده بـزرگ دانشگـاه علامه طباطبائی را مسئلت می نمایم. ان شاءالله در سال 1401 شاهد برطرف شدن بیماری کرونا و حضور پرنشاط استادان، دانشجویان و کارکنان در فضای دانشگاه باشیم.
 دکتر عبدالله معتمدی
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی