با رأی اکثریت شورای رقابت؛

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، رئیس شورای رقابت شد

۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۹:۰۲ کد : ۱۷۴۵۴ خبر روز
دکتر سید محمدرضا سیدنورانی، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی به ریاست شورای رقابت و مرکز ملی رقابت انتخاب شد.
عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، رئیس شورای رقابت شد

به گزارش روابط عمومی، دکتر سید نورانی رئیس جدید شورا و مرکز ملی رقابت، پیش از این به عنوان صاحب نظر اقتصادی عضو این شورا بود. رئیس جدید شورای رقابت، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی و دارای دکترای اقتصاد با گرایش بخش عمومی، اقتصاد سنجی و اقتصاد نظری و کارشناسی ارشد اقتصاد با گرایش اقتصاد بین الملل، اقتصاد نظری و اقتصاد اسلامی از دانشگاه تربیت مدرس و کارشناسی رشته اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبائی است.

گفتنی است، مدیریت گروه اقتصاد نظری دانشکده اقتصاد دانشگاه، مدیریت گروه اقتصاد اسلامی پردیس دانشگاه علامه طباطبائی، عضویت در شورای پژوهشی سازمان بازرسی کشور، مشاور امور اقتصادی شرکت ایران خودرو و نایب رئیس و عضو هیئت مدیره شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری بانک ملی ایران از جمله سوابق علمی و اجرایی رئیس جدید شورای رقابت است.