با حکم معاون حقوقی رئیس‌جمهور ؛

دکتر هدی غفاری، «مشاور معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی» شد

۱۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۶ کد : ۱۷۴۰۳ خبر روز
دکتر محمد دهقان در حکمی دکتر هدی غفاری را به سمت «مشاور معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی» منصوب کرد.
دکتر هدی غفاری، «مشاور معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی» شد

دکتر محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس جمهور، در حکمی دکتر هدی غفاری عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی را به سمت «مشاور معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی» منصوب کرد.
در حکم معاون حقوقی رئیس‌جمهور آمده است:

بسمه تعالی

وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَةٌ  (امام علی علیه السلام)
سرکار خانم دکتر هدی غفاری
نظر به تعهد، تخصص و تجربیات جناب عالی، به موجب این حکم به سمت «مشاور معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی» منصوب می شوید.
امید است با توکل بر خداوند منّان و بهره مندی از عنایات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه) در اجرای اوامر و سیاست های مقام معظم رهبری و خط مشی ریاست محترم جمهوری و انجام وظایف محول شده و پایبندی به میثاق نامه معاونت حقوقی موفق باشید.

دکتر غفاری عضو هیئت علمی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی است و از وی کتاب‌ها و مقالات مختلفی در زمینه ‌های حقوقی منتشر شده است.