با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد؛

نشست تشکیل کانون آینده روشن و تقدیر از نخبگان دانشگاه علامه طباطبائی

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۷۳۹۹ خبر روز
تعداد بازدید:۲۶۳۴
نشست تشکیل کانون «آینده روشن» و تقدیر از نخبگان برتر راه یافته به دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در سالن جلسات دفتر ریاست برگزار شد.
نشست تشکیل کانون آینده روشن و تقدیر از نخبگان دانشگاه علامه طباطبائی

حجت الاسلام والمسلمین اکبری اقدم در جمع دانشجویان رتبه های برتر، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: شما نخبگان در بدو ورود به دانشگاه خوش درخشیدید و با رتبه های خوب وارد دانشگاه شدید. امیدوارم با همین روند در قالب دانشجویان المپیادی، نمونه و نخبه در قله های رفیع زیست علمی و فرهنگی حرکت کنید. 
وی بیان کرد: یکی از اهداف برگزاری این جلسه شنیدن حرف های شما، برنامه‌ریزی برای نخبگان و گفت و گو برای توجه بیشتر به ظرفیت نخبگان دانشگاه است. همچنین هدف دیگر، راه اندازی و تاسیس کانون «آینده روشن» برای رتبه های زیر هزار دانشگاه علامه طباطبائی است تا این کانون محفلی برای حضور، ارتباط، انسجام و بحث و گفت و گو در میان نخبگان دانشگاه باشد.
رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان تنها دانشگاه علوم انسانی کشور، ظرفیت بسیار خوبی دارد و می‌تواند به همه ساحت های جامعه کمک کند. دانشگاه زمینه و بستر لازم را فراهم می کند تا نخبگان با حضور در جامعه برای حل مسائل کشور ایفای نقش کنند.
در ادامه نشست دکتر معتمدی با بیان اینکه تمرکز کانون «آینده روشن» باید بر روی آینده روشن باشد، افزود: یکی از مسائل مهمی که باید به آن توجه کرد، امید داشتن به آینده روشن است چرا که نداشتن امید زمینه اقدام، تلاش و کار ارزنده را از فرد می گیرد. امیدورزی یکی از مسائل محوری است تا سختی هایی که در مسیر است قابل تحمل شود.
وی گفت: در تمام دنیا کسانی که حس اعتماد و امید به آینده دارند می توانند آینده را رقم بزنند. مسیر به طور قطع سختی دارد اما با تعریف ماموریت ها و چشم اندازهای شخصی، مشکلات را حل و گام به گام رشد می‌کنیم. از دل سختی و رنج افق های روشن مشخص می‌شود و حیات انسان‌ها مرهون اراده است.
وی با بیان اینکه ارتقای علمی، فهم ارزش ها و روابط بین فردی و یادگیری مهارت ابزار مهم رشد هستند، افزود: شرط موفقیت برای نقش آفرینی در جامعه فهم روابط بین فردی، احترام به افراد و عقاید آنها است. همه ماجرای موفقیت ما در زندگی در گرو  تخصص علمی نیست بلکه در قسمتی هم باید ارزش ها را درک و در زندگی متجلی کرد. همچنین برای اینکه بتوانیم اثربخش باشیم باید به ارزش های انسانی پایبند باشیم. دانش تخصصی به تنهایی ما را نجات نمی‌دهد بلکه باید مهارت های دیگر را نیز بیاموزیم.
در بخشی از این نشست دانشجویان به بیان دیدگاه‌ها، نظرها و رائه پیشنهادها خود در زمینه های مختلف آموزشی پرداختند.


نظر شما :