حضور هیئتی از دانشگاه واسط کشور عراق در دانشگاه علامه طباطبائی

۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۵ کد : ۱۷۳۱۴ خبر روز
رئیس دانشگاه واسط عراق به همراه هیئتی از معاونان، با هدف رایزنی اولیه برای ایجاد ارتباطات مشترک، با حضور در دانشگاه علامه طباطبائی با معاون پژوهشی دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
حضور هیئتی از دانشگاه واسط کشور عراق در دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، دکتر مازن حسن جاسم هاشم الحسنی، رئیس دانشگاه واسط عراق به همراه دکتر امجد المظفر، رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران، دکتر فداء المولی رئیس کل تربیتی و جمعی از معاونان به منظور تعاملات علمی وبین المللی ضمن بازدید از مجموعه و ظرفیت های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی، با دکتر سیدجلال دهقانی فیروزآبادی، معاون پژوهشی دانشگاه و دکترسید جلال الدین فرجی، سرپرست دفتر همکاری های علمی بین الملل دانشگاه دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار هر دو طرف توانمندی های علمی و ظرفیت های موجود را تشریح و راه های همکاری های متقابل را بررسی کردند. همچنین در خصوص زمینه های ایجاد تفاهم نامه همکاری های مشترک، ارائه خدمات علمی و مشاوره ای، تبادل استاد و دانشجو و برگزاری دوره های مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.