اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص برگزاری کلاس های مقطع دکتری

۲۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۷۲۰۶ خبر روز
کلیه کلاس های مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی از ۳۰ بهمن ماه به صورت آنلاین برگزار می شود.
اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص برگزاری کلاس های مقطع دکتری

متن این اطلاعیه به این شرح است:

"پیرو دستورالعمل شماره 2 آموزش حضوری دانشگاه و پیرو صورتجلسه اجلاس معاونان آموزشی دانشگاه های معین استانی آموزش عالی کشور مورخ 1400/11/19 و براساس دستور ریاست محترم دانشگاه کلیه کلاس های دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه از روز شنبه مورخ 1400/11/30 برای تضمین و تامین سلامت اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز به شیوه آنلاین برگزار خواهد شد.

بدیهی است بند 3 از دامنه شمول دستورالعمل شماره 2 آموزش حضوری دانشگاه ملغی و همانند بند 2، کلیه کلاس های دانشجویان مقطع دکتری از تاریخ 1401/01/20 به صورت حضوری خواهد بود.

ضمنا با توجه به تداوم شرایط دشوار همه گیری کرونا، جلسات دفاع نهایی از رساله های مقطع دکتری و پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد تا تاریخ 1401/01/20 حتی الامکان به صورت آنلاین برگزار گردد.