شرایط شرکت در آزمون جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۷۱۴۹ خبر روز
معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه ای شرایط شرکت در آزمون جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را اعلام کرد.

متن این اطلاعیه به این شرح است:

به اطلاع می‌رساند ارزیابی جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1401-1400 در تاریخ‌های 1401/03/04، 1401/03/05 و 1401/03/07  برگزار می‌شود. لذا دانشجویانی می‌توانند در این آزمون شرکت نمایند که آزمون جامع را در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1401-1400 انتخاب و اخذ کرده و تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها 16و یا بالاتر باشد. همچنین ارائه نمره زبان قابل قبول برای شرکت در این آزمون الزامی است. در غیر این‌صورت شرکت در آزمون مذکور امکان‌پذیر نمی‌باشد و یک نوبت لحاظ خواهد شد.