همایش ملی "ساختارهای شغلی علم اطلاعات و دانش شناسی" برگزار می گردد

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۷۱۴ خبر روز
نهمین همایش ملی ادکا تحت عنوان "ساختارهای شغلی علم اطلاعات و دانش شناسی : گذشته، حال و آینده" با همکاری گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می گردد.
همایش ملی "ساختارهای شغلی علم اطلاعات و دانش شناسی" برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اتحادیه انجمن های علمی و دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا) نهمین همایش ملی خود را تحت عنوان "ساختارهای شغلی علم اطلاعات و دانش‌شناسی : گذشته، حال و آینده" با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می نماید.

دکتر میترا صمیعی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر علمی همایش ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه شغلی و بازطراحی ساختارهای نوین شغلی اعلام کرد که خوشبختانه امسال ادکا با همکاری گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد تا با توجه به تغییر عنوان رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی ساختارهای نوین شغلی رشته مورد بررسی و تحلیل قرار دهد. وی افزود : سیاست گذاری شغلی، مدیریت شغلی، آموزش و اشتغال، کسب و کار و نوآوری شغلی از محورهای مورد بررسی در این همایش است.

لازم به ذکر است  این همایش 20 آبان ماه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار خواهد شد.