به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی اجرا می شود: طرح مساعدت با دانش آموختگان و دانشجویان بهره مند از تسهیلات رفاهی

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۷۰۱۴ اطلاعیه ها
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه در دو قالب، طرح بخشودگی دانشجویان و دانش آموختگان بهره مند از تسهیلات را اجرا می نماید.

به اطلاع کلیه دانش آموختگان و دانشجویان دارای تسهیلات می رساند که صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از تاریخ 12 تا 22 بهمن ماه در دو قالب، طرح بخشودگی را اجرا می نماید؛ دانش آموختگان و دانشجویان در صورت تمایل استفاده از این طرح می توانند در مدت تعیین شده به آدرس www.bp.swf.ir  مراجعه و نسبت به  پرداخت دیون خود اقدام نمایند.

در صورت داشتن هر گونه سوال با اداره خدمات و رفاه دانشجویان به شماره های 15-48393412 و 48393440 تماس حاصل نمایید.