داود دانش جعفری، مشاور سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی شد

۲۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۶۸۹۰ خبر روز
دکتر داود دانش جعفری، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد، با حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان «مشاور رئیس دانشگاه» منصوب شد.
داود دانش جعفری، مشاور سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، در این حکم آمده است با توجه به مراتب تعهد، مسئولیت‌پذیری و سوابق ارزشمند اجرایی و علمی جنابعالی، بدین وسیله به عنوان مشاور رئیس دانشگاه منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در تهیه برنامه های ذیل به این جانب مساعدت نمایید.
نهایی شدن سند راهبردی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور، تامین نظام مالی پایدار برای دانشگاه، مولدسازی دارایی‌ها، تقویت همکاری دانشگاه و صنعت، تقویت همکاری دانشگاه و دولت، ارتقاء کارایی و بهره وری و نوآوری در دانشگاه، افزایش کمک های خیریه ای به دانشگاه، افزایش همکاری‌های علمی بین المللی و جذب دانشجویان خارجی و نیز ارتقاء رتبه کشوری و جهانی دانشگاه از ماموریت های محوله سرپرست دانشگاه به دکتر دانش جعفری است.