فراخوان شرکت در اولین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۸۳ خبر روز آموزش و پژوهش
امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به منظور ارتقاء جایگاه علمی، ترغیب و تشویق دانشجویان شاهد و ایثارگر و همچنین شناسایی، معرفی و تقدیر آثار پژوهشی برتر، اولین جشنواره پژوهشی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه را برگزار می نماید.
فراخوان شرکت در اولین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه

اهداف جشنواره :

1. آشناسازی و عمق بخشی آگاهی جامعه دانشگاهی نسبت به توانمندی دانشجویان شاهد و ایثارگر و شناسایی و معرفی دیدگاهها و طرح های پژوهشی پژوهشگران

2. تشویق دانشجویان شاهد و ایثارگر به تولید علم و فن آوری و تمهید شرایط مناسب برای هدایت استعدادهای این دانشجویان به انجام پژوهش های بنیادی و کاربردی

3. اشاعه فرهنگ پژوهش و فناوری و ایجاد زمینه لازم برای رشد و شکوفایی ظرفیت های علمی موجود و دستیابی به  افتصاد پویا و دانش محور در جهت تبیین اقتصاد مقاومتی

راهنمای شرکت در جشنواره

علاقه مندان به شرکت در جشنواره می توانند آثار خود را حداکثر تا تاریخ 1395/9/13  به دفاتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده محل تحصیل خود و یا ساختمان مرکزی، طبقه اول تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز:
1.یک قطعه عکس 4*3
2.تکمیل فرم پرسشنامه به همراه سی دی آثار پژوهشی ( دانلود فرم پرسشنامه)
لازم به ذکر است پژوهشگران برگزیده شاهد و ایثارگر دانشگاه در هفته پژوهش، توسط رئیس محترم دانشگاه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.