نشست تخصصی راهکارهای مهجوریت زدایی از قرآن در نظام آموزش عالی کشور

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۸۲ خبر روز
پنجمین نشست از سلسله نشست‌های گروه پژوهشی مطالعات قرآن بنیان با عنوان" راهکارهای مهجوریت زدایی از قرآن در نظام آموزش عالی کشور" با حضور استادان و صاحبنظران علوم اسلامی و قرآنی 17 آبان ماه جاری در محل دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار می گردد.
نشست تخصصی راهکارهای مهجوریت زدایی از قرآن در نظام آموزش عالی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به دنبال اجرایی شدن سیاست دانشگاه در زمینه کاربردی نمودن آموزش و پژوهش بر مبنای مسائل و معضلات کشور، گروه پژوهشی مطالعات قرآن بنیان با عنوان" راهکارهای مهجوریت زدایی از قرآن در نظام آموزش عالی کشور" را با حضور استادان، صاحبنظران و مسئولان اجرایی بخش های مرتبط با این موضوع برگزار می نمایند.

در این نشست تخصصی دکتر عباس اشرفی و دکتر کاظم شاکر از اعضای هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر احمد آکوچکیان و دکتر محمد علی لسانی فشارکی از استادان و پیشکسوتان علوم قرآنی کشور به ارائه دیدگاه های خود خواهند پرداخت.

این نشست 17 آبان ماه از ساعت 10 الی 12 در محل تالار شهید مطهری این دانشکده برگزار خواهد شد.