فصل جدیدی از همکاری ها بین دانشگاه علامه طباطبائی و شهرداری منطقه ۲۲ آغاز شد

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۵ کد : ۱۶۸۱۸ خبر روز
دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی به همراه هیاتی با شهردار منطقه ۲۲ و معاونشان دیدار و گفتگو کردند.
فصل جدیدی از همکاری ها بین دانشگاه علامه طباطبائی و شهرداری منطقه ۲۲ آغاز شد

به گزارش روابط عمومی، در ادامه همکاری ها و تعاملات میان دانشگاه علامه طباطبائی و شهرداری منطقه 22، هیاتی به سرپرستی دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه با مهندس محمدی، شهردار منطقه 22 و معاونانشان دیدار و درباره مسائل مشترک گفتگو کردند.
این نشست به دنبال دستور دکتر زاکانی، شهردار محترم تهران در بازدید از دانشگاه علامه طباطبائی مبنی بر لزوم حل و فصل و مساعدت به دانشگاه در خصوص موضوعات میان شهرداری تهران و دانشگاه علامه طباطبائی، به منظور بررسی و تعیین تکلیف موضوعات مشترک با حضور نمایندگان دو طرف تشکیل شد و در پایان تصمیمات و توافقاتی حاصل گردید.
احداث مجتمع مسکونی خوابگاهی، اجرای باقیمانده طرح جامع درپردیس شماره یک دانشگاه، (دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده حقوق و علوم سیاسی)، شروع عملیات ساختمانی دانشگاه در زمین های خرگوش دره و تعیین تکلیف بخشی از بدهی های مشترک از جمله مهم ترین محورهای مورد بحث در این نشست بود.