دکتر مهدی وجدانی همت مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی شد

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۶۸۱۵ خبر روز
آیین تکریم و معارفه مدیر پیشین و جدید مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
دکتر مهدی وجدانی همت مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، آیین تکریم و معارفه مدیر پیشین و جدید مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر معصومه اسمعیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و جمعی از کارکنان معاونت دانشجویی و مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه صبح امروز، 19 دی ماه 1400 در محل این مرکز برگزار شد.
در این مراسم از تلاش‌های دکتر کیومرث فرحبخش، عضو هیئت علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی تقدیر و دکتر مهدی وجدانی همت طی حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان مدیر جدید مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شد.
در حکم انتصاب دکتر وجدانی همت آمده است:
«نظر به مراتب تعهد مکتبی و انقلابی و تجارب ارزنده علمی و اجرایی جنابعالی و به پیشنهاد سرپرست معاونت دانشجویی، به عنوان مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه منصوب می شوید.»