اختصاص کد بین المللی DOI به مقالات و کتب تالیفی دانشگاه

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۸۱ خبر روز آموزش و پژوهش
به گزارش روابط عمومی، مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه در راستای ارتقاء شاخص‌های کیفی و کمی مقالات و کتب تالیفی دانشگاه، کد بین المللی و شناسه DOI را خریداری کرد.
اختصاص کد بین المللی DOI به مقالات و کتب تالیفی دانشگاه

Digital Object Identifier یا شناسه دیجیتال اشیای تولیدی، یک شناسه بین‌المللی برای مقالات و محتواهای دیجیتالی است که نقش مهمی در استانداردسازی نشریات علمی و نمایه شدن نشریات دارد و قسمت عمده ای از مراحل ارتقا مجله و افزایش شانس نمایه سازی را انجام می دهد.

بر این اساس و با استفاده از این کد، یک شناسه دائمی برای تمامی مقالات دانشگاه ایجاد شده، نگارش و درج منبع در مقالات با دقت بیشتری انجام گرفته و شمارش تعداد واقعی استنادات فراهم می‌شود. علاوه بر این، امکان محاسبه واقعی ضریب تاثیر (Impact Factor) و شاخص علم سنجی معتبر برای نشریات ایرانی فراهم خواهد شد.

مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه هم اکنون شناسه مذکور را به همه مقالات سال جاری اختصاص داده است.