نشست تخصصی نقد و اصلاح پیش نویس لایحه قانون بانک مرکزی

۱۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۷۹ خبر روز آموزش و پژوهش
نشست تخصصی نقد و اصلاح پیش نویس لایحه قانون بانک مرکزی، با حضور استادان و مسئولان حوزه بانکی کشور 17 آبان ماه در محل دانشکده اقتصاد برگزار می گردد.
نشست تخصصی نقد و اصلاح پیش نویس لایحه قانون بانک مرکزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به دنبال اجرایی شدن سیاست دانشگاه در زمینه کاربردی نمودن آموزش و پژوهش بر مبنای مسائل و معضلات کشور، پژوهشکده علوم اقتصادی دانشگاه با همکاری دانشکده اقتصاد نشست تخصصی را با عنوان «نقد و اصلاح پیش نویس لایحه قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی» را با حضور استادان، صاحبنظران و مسئولان اجرایی بخش های مرتبط با این موضوع برگزار می نمایند.

در این نشست تخصصی دکتر محمد اسماعیل توسلی عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد، دکتر صمد عزیز نژاد مدیر گروه بانکداری مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و دکتر حسین باز محمدی مشاور بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به ارائه دیدگاه های خود خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است این نشست  دوشنبه 17 آبان ماه جاری از ساعت 12 الی 13/30 در محل سالن شماره 3 دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.