نشست "فاطمه(س)؛ در دفاعیه ای به قامت هستی" برگزار می شود

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۶۷۶۴ خبر روز
به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن مشاوره ایران نشست تحصصی با عنوان "فاطمه؛ در دفاعیه ای به قامت هستی" را ۱۵ دیماه به صورت حضوری و مجازی و حضوری برگزار می نماید.
نشست "فاطمه(س)؛ در دفاعیه ای به قامت هستی" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی، در این نشست دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبانی، حجت الاسلام والمسلمین اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر معصومه اسمعیلی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبانی، دکتر ابراهیم ابراهیمی، سرپرست دفتر حقوقی امور مجلس وزارت عتف، دکتر عصمت مومنی، مدیر امور اجتماعی دانشگاه، دکتر مهدیه محمدتقی زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر مهدی داودآبادی فراهانی، عضو هیات علمی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صداوسیما قم سخنرانی خواهند کرد.
 این مراسم چهارشنبه ۱۵ دی ماه از ساعت ۱۰تا۱۲ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می شود.
لینک ورود به وبینار:
meeting.atu.ac.ir/ch/clan