انجمن های علمی دانشجویی برگزیده جشنواره درون دانشگاهی حرکت معرفی شدند

۰۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۴ کد : ۱۶۷۱۱ خبر روز
آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
انجمن های علمی دانشجویی برگزیده جشنواره درون دانشگاهی حرکت معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی، آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه، مهندس هادی عسگری، مدیرکل معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر معصومه اسمعیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه، اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی و برگزیدگان این جشنواره برگزار شد.
در این مراسم که چهارشنبه، 8 دی ماه در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، انجمن های علمی دانشجویی برتر در 7 بخش رقابتی"انجمن علمی دانشجویی برتر"، "فعالیت علمی خلاقانه"، "نشریه"، "مسابقه علمی"، "محتوای دیجیتال"، "کتاب"، "بخش ویژه"، معرفی و تقدیر شدند.
گفتنی است در این دوره از جشنواره، انجمن های علمی دانشجویی با ارسال 102 اثر در حوزه های مختلف رقابتی شرکت کردند که از این تعداد 54 اثر در جشنواره درون دانشگاهی پذیرفته شدند و 30 اثر نیز به جشنواره ملی راه یافت.
اسامی انجمن های برتر یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه علامه طباطبائی را اینجا مشاهده کنید.