درگذشت استاد منوچهر آریان پور کاشانی واقف دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۲ کد : ۱۶۷۱۰ خبر روز
استاد منوچهرخان آریان‌پور کاشانی، بنیانگذار مدرسه عالی ترجمه (دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی) به دیار باقی شتافت.

مرحوم منوچهر آریانپور اولین مولف فرهنگ‌های زبان آموزی و بزرگترین فرهنگ های دوزبانه در ایران است که حدود ۳۰ فرهنگ لغت بالغ بر ۳۰ هزار صفحه را شامل می‌شود. ایشان علاوه بر تعریف فرهنگ لغت، کتاب‌های ارزشمندی در زمینه زبان آموزی و ریشه یابی واژگان زبان انگلیسی نگاشته است. از آن مرحوم در خصوص باز پس ستانی ساختمان و حق مالکیت دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی سوال شده بود که پاسخ آن مرحوم این بوده است اینها برای استفاده مردم و جوانان مملکتم است.

گفتنی است مدرسه عالی ترجمه یکی از دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی بیش از انقلاب اسلامی است که بعد از تجمیع مدارس و آموزشکده ها در دانشگاه علامه طباطبائی از سال ۱۳۶۳ فعالیت آموزشی خود را تحت عنوان دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی از سر گرفت. در حال حاضر این دانشکده یکی از دانشگاه‌های بزرگ و تعیین‌کننده دانشگاه علامه طباطبائی است.
 دانشگاه علامه طباطبائی درگذشت این استاد فرزانه و خیراندیش را به جامعه علمی و خانواده محترمش تسلیت می‌گوید.

روحش قرین رحمت الهی