آئین پایانی یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت برگزار می شود

۰۷ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۴ کد : ۱۶۷۰۱ خبر روز
آئین پایانی یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه دستاورد های انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ۸ دی ماه جاری برگزار می شود.
آئین پایانی یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی، آئین اختتامیه یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه دستاورد های انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر عبدالله معتمدی سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، مدیران، مسئولان، دانشجویان برگزیده و اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه، چهارشنبه ۸ دی ماه  ساعت ۱۴ الی ۱۷ در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار می شود.
این جشنواره، در حوزه‌های رقابتی "انجمن علمی دانشجویی برتر"، "فعالیت علمی خلاقانه"، "نشریه"، "مسابقه علمی"، "محتوای دیجیتال"، "کتاب"، "اختراع"، "بخش ویژه"، "کارآفرینی و کسب و کار" و "دانشگاه برتر"برگزار می گردد.
به برگزیدگان این دوره از جشنواره ضمن معرفی به چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت بر حسب رتبه کسب شده و سهمیه اعلامی، هدایای نقدی و لوح تقدیر نیز اعطا خواهد شد.
گفتنی است جشنواره حرکت به‌صورت سالیانه و با هدف هم‌افزایی، تکثیر ایده‌های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار می‌شود و فعالیت‌های خلاقانه و برتر انجمن‌ها به عنوان فعالیت‌های الگو و موفق منعکس می‌شوند.