دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند:

نشست تخصصی وحدت حوزه و دانشگاه

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۸ کد : ۱۶۵۳۰ خبر روز
دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت دکتر محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، نشست تخصصی برگزار می کند.
نشست تخصصی وحدت حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، این نشست با حضور و سخنرانی دکتر معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، حجت‌الاسلام و المسلمین مجید تلخابی، مشاور وزیر علوم در امور حوزه های علمیه و علوم انسانی، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر جلال دهقانی فیروزآبادی، معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر نجف لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دکتر منصور میراحمدی، استاد گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی، دکتر حسام‌الدین خلعتبری رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر ابراهیم برزگر استاد گروه آموزشی علوم سیاسی و دکتر عباسعلی رهبر، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و برخی از اندیشمندان و صاحب نظران حوزه های مختلف علوم سیاسی، صبح روز 27 آذرماه سال جاری در محل سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند برای شرکت در این نشست به آدرس تالار مجازی https://meeting.atu.ac.ir/ch/atu مراجعه کنند.